Në Ulqin vinë mysafirët e parë, priten me dhurata

0

Turistët, kryesisht nga vendet e Evropës Perëndimore, filluan të hyjnë në Mal të Zi menjëherë pas mesnatës, sapo hyri në fuqi masa e hyrjes pa karantinë për qytetarët e vendeve me më pak se 25 raste aktive të koronavirusit në 100,000 mijë banorë.

Turistët thonë se nuk kishte probleme gjatë hyrjes në Mal të Zi.

“Një mik i joni ka një shkollë surfing dhe kemi ardhur për të qëndruar të ai në Ulqin”, thotë një çift nga Gjermania pas kalimit të pikës kufitare.

Mysafirët e parë morën dhurata simbolike vaj ulliri dhe sapun nga ulliri./Malësia.ME/error: Të drejtat e rezervuara !!