Zinedin Beqaj dhe Angjella Berishaj përfitues të bursës nga Ministria e Sportit

0

Të hënën Ministria e Sportit dhe të Rinjve ndau bursa për sportistët e teakwondos.

Në bazë të rezultateve të arritura, përfitues të këtyre bursave ishin edhe dy sportistë nga klubi Besa, Zinedin Beqaj dhe Angjella Berishaj.

error: Të drejtat e rezervuara !!