Gjeloshaj: Projekte me vlerë 647.864,00 € për zhvillmin e Malësisë

0

Të nderuar qytetarë,

Ashtu siç kemi premtuar, pa ndalur po vazhdojmë me projekte kapitale në çdo zonë të komunës sonë.
Me këtë rast dua të ndaj me Ju lajmin, që i kemi përfunduar të gjitha proceduar dhe kemi shpallur sot Prokurimin publik për projektet e radhës:

↗️Renovimi dhe asfaltimi i rrugës Vuksanlekaj – Sukruq, me vlerë: 200.864,00 €;

↗️Renovimi dhe asfaltimi i rrugës në Dinoshë, me vlerë:180.000,00 €;

↗️Renovimi dhe asfaltimi i rrugës Vuksanlekaj – Narhelm, me vlerë:135.000,00 €

↗️Renovimi dhe asfaltimi i rrugës së Kojës, me vlerë:132.000,00 €;


👉Komplet vlera e projekteve të lartëpërmendura është 647.864,00 €

Malësia po Ndryshon!

Nik Gjeloshaj,
Kryetar i komunës së Tuzit

error: Të drejtat e rezervuara !!