Kryetari i komunës Nik Gjeloshaj, shpërndan librat📚 për fillestarët

0

Kryetari i komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj,së bashku me kryetarin e kuvendit të Komunës së Tuzit Fadil Kajoshaj dhe nënkryetarin e komunës Ivan Ivanaj, shpërndanë librat për fillestarët.

“Kjo është një ditë e veçantë për të gjithë ne, sepse sot një gjeneratë e re fillon një rrugë të bukur për një të ardhme më të mirë” u shpreh Gjeloshaj, njoftojnë nga Komuna e Tuzit.

Fotografia e Opština Tuzi - Komuna e Tuzit
Fotografia e Opština Tuzi - Komuna e Tuzit
Fotografia e Opština Tuzi - Komuna e Tuzit
Fotografia e Opština Tuzi - Komuna e Tuzit
Fotografia e Opština Tuzi - Komuna e Tuzit
Fotografia e Opština Tuzi - Komuna e Tuzit
error: Të drejtat e rezervuara !!