Vilson Junçaj një nga studentët më të mirë në Mal të Zi

0

Ndër nëntë përfituesit e bursës prestigjioze të Fondacioni gjerman Konrad Adenauer Mali i Zi është edhe studenti nga Malësia, Vilson Junçaj.

Studenti i studimeve të specializuara të Fakultetit të Shkencave Politike, Vilson Junçaj është zgjedhë në mesin e 9 studentëve më të mirë të Malit të Zi si përfitues i bursës të Fondacionit Konrad Adenauer.

Me këtë rast ai mori pjesë edhe në seminarin mbi komunikimin politik dhe retorikën së bashku me të rinjtë e partive politike në Mal të Zi./Malësia.ME/

error: Të drejtat e rezervuara !!