Forumi Shqiptar dorëzoi listën

0

Forumi Shqiptar i përbërë nga Alternativa Shqiptare, Lidhja Demokratike Shqiptare dhe Unioni Demokratik i Shqiptarëve dorëzuan sot listën zgjedhore pranë Komisionit zgjedhor të Tuzit për zgjedhjet lokale që mbahën më 3 mars në Komunën e Tuzit.

Siç kemi njoftuar edhe më heret bartësi i listës është Nik Gjeloshaj.

error: Të drejtat e rezervuara !!