Kryetari i Lezhës dhe ambasadori i Kosovës në Maqedoni vizituan Komunën e Tuzit

0

Fran Frrokaj, kryetari i Bashkisë së Lezhës, dhe Gjergj Dedaj, Ambasador i Republikës së Kosovës në Maqedoni, vizituan sot Komunën e Tuzit për të shprehur urimet, me ç’rast treguan gatishmeri për bashkëpunim në të gjitha sferat.

Kryetari i Komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj, së bashku me kolegët tjerë të vetëqeverisjes lokale i falenderuan mysafirët në vizitën miqësore dhe konstruktive.

Fotografia e Opština Tuzi - Komuna e Tuzit
Fotografia e Opština Tuzi - Komuna e Tuzit
error: Të drejtat e rezervuara !!