PDS nuk mendon për qeveri teknike

0

Partia Demokratike e Socialistëve (DPS) në këtë moment nuk mendon për qeveri teknike, kalimtare apo qeveri të unitetit zgjedhor, si do që dikush e quan, dhe këtë qëndrim e kemi shfaqur publikisht disa herë , tha deputeti i PDS-së Predrag Sekuliq.

Ai tha se një pjesë e madhe e opozitës ka treguar papjekuri politike dhe se ata duhet së pari të bien dakord me njëri-tjetrin mbi dëshirat e tyre.

error: Të drejtat e rezervuara !!