Zëri i Amerikës: Mbrojtja e trashëgimisë kulturore në Mal të Zi (Video)

0

Qyteti i vjetër i Shasit, në Mal të Zi i përket kategorisë së qyteteve më të famshme “të vdekur” në bregdetin e Adriatikut dhe paraqet një burim të pashtershëm arkeologjik. Kjo i ka shtyrë, që për herë të parë, Qendra e Kulturës në Ulqin dhe Qendra për Konservim dhe Arkeologji në Mal të Zi të zbatojnë një projekt në mbrojtje të kësaj trashëgimie kulturore.

Korrespondenti i Zërit të Amerikës Ali Salaj përgatiti kronikën.

error: Të drejtat e rezervuara !!