Duartrokitje për stafin e komunës dhe vullnetarët (Video)

0

Disa nga anëtarët dhe stafi i palestres ”Fit”, përmes duartrokitjeve falenderuan punëtorët e komunës së Tuzit dhe vullnetarët cilët janë në shërbim të tyre në kohën kur qytetarër janë në izolim total në shtëpia për shkak të corona virusit.

#Repost @linda_dushaj

Si edhe mengjeseve tjera gjat izolimit, ne edhe sot po rrimë tek shtepiat tona duke pirë kafen e mengjesit, ndersa punëtorët e Komunës së Tuzit sëbashku me vullnetarët e tyre po punojnë dhe po e japin maksimumin që ne të ndihemi të sigurt dhe te ushqyer. Ky video ne të cilin moren pjesë disa nga anëtarët e palestres dhe stafit ‘Fit’ u krijua si një shënjë falenderimi dhe mirnjohje për të gjithë sakrificen dhe punen që bëni. Ju lumtë! E mbajtme besen! . #rrineshtepi #stayhome #ostanidoma #ostacudoma

error: Të drejtat e rezervuara !!