Dialogu mes Serbisë dhe Kosovës tejet i rëndësishëm për rajonin (Video)

0

Në një intervistë për Zërin e Amerikës, ministri i Jashtëm i Malit të Zi Srgjan Darmanoviç thotë se dialogu mes Serbisë dhe Kosovës është tejet i rëndësishëm për qëndrueshmërinë e rajonit si dhe përshpejtimin e proceseve integruese euroatlantike. Sipas zoti Darmanoviç çdo vonesë e integrimit të vendeve të Ballkanit Perëndimor, krijon hapësira për ndërhyrjen e fuqive të mëdha që pengojnë këto procese.

error: Të drejtat e rezervuara !!