Fusha është gati për edicionin e ri! Gati po bëhen edhe reflektorët!

0

Në stadiumin e qytetit në Tuz, fusha është gati për edicionin e ri. Gati po bëhen edhe reflektorët.

Skuadra e futbollit Deçiqi është anëtare e re e Superligës së Malit të Zi dhe po bëhet gati për takimin e fundjavës së ardhshme, kundër kampionit Buduqnostit të Podgoricës.

Dje ka filluar vendosja e reflektorëvë që ndeshjet në Tuz të luhën në orët e mbrëmjes.

Fotografia e Bernard Beni Hasanaj
Fotografia e KF Deçiqi Tuz − FK Dečić Tuzi
Fotografia e KF Deçiqi Tuz − FK Dečić Tuzi
Fotografia e KF Deçiqi Tuz − FK Dečić Tuzi
error: Të drejtat e rezervuara !!