Danijella Gjelaj: Kemi ruajtur paqën, harmoninë multietnike dhe fetare

0

Partia Demokratike e Socialistave në zgjedhjet e ardhshme në Tuz do të dal me fitore absolute e cila do të na mundesojnë të kemi pushtetin edhe katër vitet e ardhshme në Komunën e plotë të Tuzit, deklaroi Danijella Gjelaj kandidate e PDS-së për këshilltare.

Jemi të bindur që ata çka kemi arritur dy dekadat e fundit, kur kemi ruajtur paqën, kemi ruajtur harmoninë multietnike dhe shumë fetare, si dhe kemi zhvilluar intenzivisht Malin e Zi, do të jetë çelsi i fitorës kësaj herë.
Përveç kësaj, arritjet tona deri tani si dhe programi që paraqesim janë garant që Tuzi do të zhvillohet në mënyrë të duhur, si dhe qytetarët tonë do të njohin këtë.

Fushatën tonë zgjedhore kësaj herë do të shënojnë një ekip i të rinjëve i përbërë nga të rinjë energjik, kolegë me pervojë dhe të afirmuar në profesionin e tyre, ashtu që kjo është formulë e listës fituese e cila do të ketë rezultatin më të mirë deri tani në Komunën e Tuzit.

Danijella Gjelaj, kandidate për këshilltare

error: Të drejtat e rezervuara !!