Dreshaj: Qëllimi është që Deçiqi të jetë ekip stabil i ligës së parë

0

Futbollistët e Deçiqit arritën qëllimin e vendosur dhe u kthyen atje ku i përkasin – në Ligën e Parë të Futbollit të Malit të Zi.

Siç tha presidenti i klubit Pal Dreshaj, hyrja në shoqërinë e më të mirëve është një sukses i madh për të gjithë, brenda dhe jashtë klubit.

Hyrja në ligën e parë është një shpërblim i vërtetë për të gjithë ne. Për lojtarët, stafin, menaxhmentin, donatorët dhe tifozët, si dhe për komunën e Tuzit si themelues i klubit për përkushtimin dhe punën gjatë gjithë vitit.

Ai uroi lojtarët për suksesin e madh dhe theksoi se qëllimi është që Deçiqi të jetë një ekip stabil i ligës së parë.

Ai beson se Deçiqi ka bërë shumë përparim vitin e fundit, por se ka vend edhe për më shumë.

Presidenti i Deçiqit njofton formimin e një ekipi që do të garojë në mënyrë të barabartë me klubet më të mira në 1 CFL.

Unë mendoj se brenda një viti kemi bërë shumë në të gjitha drejtimet. Sigurisht, nevojitet shumë më tepër. Tani puna më e ndjeshme është përpara … Krijimi i një ekipi që do të jetë në gjendje të konkurrojë me klubet më të mira në Mal të Zi. Sigurisht, ne kemi skeletin e ekipit në stafin e lojtarëve që fitoi hyrjen në Ligën e Parë.

Dreshaj tha se është herët të flasim pë emra të rinjë por ne do të bëjmë gjithçka që Deçiqi të jetë një ekip i qëndrueshëm në ligën e parë./Malësia.ME/

error: Të drejtat e rezervuara !!