Ambasadori i Kosovës, Skender Durmishi, vizitoi Sh.F “Dacaj” në Rozhajë (Video)

0

Ambasadori i Republikës së Kosovës në Mal të Zi, z. Skender Dirmishi. vizitoi shkollën fillore “Dacaj” në  Rozhajë.

Z. Durmishi theksoi nevojën e domosdoshme dhe urgjente nga organet gjegjëse në Mal të Zi për të ndërmarr hapa konkret në përmirësimin e kushteve për punë duke mos kursyer as institucionet e Kosovës në këtë rast që të bëjnë atë ç’ është e ligjshme për përkrahjen e këtij institucioni arsimor në gjuhën shqipe.

Reportazh i RTV Rozhajë:

error: Të drejtat e rezervuara !!