Sinishtaj, Kryeadministrator i komunës së Tuzit

0

Kryetetari i komunës Nik Gjeloshaj ka emëruar Vasel Sinishtaj U.D të Kryeadministratorit të komunës së Tuzit.

Sinishtaj është jurist i njohur në Mal të Zi, i cili një kohë të gjatë ka qenë i punësuar në komunën e Podgoricës, në Sekretariatin për vetëqeverisje lokale.

Përveç angazhimit profesional, Vasel Sinishtaj një kohë ka ushtruar detyrën e deputetit në Parlamenti e Malit të Zi si dhe këshilltarit në Parlamentin lokal të komunës Urbane të Tuzit.

Përdyshe Sinishtaj është funksionar i lartë i Altetativës Shqiptare, gjegjësisht kryetar i Këshillit Politik./Malësia.ME/

error: Të drejtat e rezervuara !!