Orë qytetare: Promovimi i Ushtrisë së Malit të Zi dhe thirrja ushtarake

0

Ministria e Mbrojtjes në bashkëpunim me Komunën e Tuzit, me qëllim të promovimit të Ushtrisë së Malit të Zi dhe thirrjes ushtarake, organizon:

orë qytetare, më 11.06.2019 në orën 12, në sallën e Kuvendit të Komunës së Tuzit.

Ligjeratën mbi këtë temë do ta mbajë drejtori gjeneral në Ministrinë e Mbrojtjes, Mihaillo Vollkov me bashkëpuntorë, ndërsa fjalën përshëndetëse do ta mbajë kryetari i Komunës së Tuzit Nik Gjeloshaj.

error: Të drejtat e rezervuara !!