Komuna e Tuzit uron Kurban Bajramin

0

Të nderuar qytetarë, Urime dhe për shumë vite festa e Kurban Bajramit, paqja, harmonia dhe mirëkuptimi qofshin me ju dhe familjet tuaja.

Urojmë që kjo festë të përcillet jo vetëm me urime të mira, por edhe me vizita tek të afërmit dhe me vepra të mira, sepse kjo ditë është ditë e mëshirës, faljes, mirëkuptimit, mirësisë dhe paqes.

Urime dhe Gëzuar Kurban Bajramin !

error: Të drejtat e rezervuara !!