Zenka: Jemi të kënaqur me funksionimin e koalicionit në Tuz

0

Gjatë vizitës në Komunën e Tuzit, ministri per të drejtat e njeriut dhe pakicave, z.Mehmed Zenka, në një deklaratë për radion e Malit të Zi, mes tjerash pohoi:

“Ne jemi të kënaqur me funksionimin e koalicionit në Tuz dhe deri më tani nuk kemi pas vërejtje dhe as ankesa, ashtu që mund të jemi të kënaqur me bashkepunimin në të gjitha nivelet.”

error: Të drejtat e rezervuara !!