Në QKI “Malësia” ekspozita e Gjelosh Gjokaj– Grafika

0

Sonte më 12 shkurt 2019 në orën 19:00 në QKI “Malësia” do të mbahet ekspozita e grafikeve të piktorit të ndjerë Gjelosh Gjokaj.

Ekspozitën do ta hapi ambasadori i Republikës së Shqipërisë Ridi Kurtezi.
Kjo ekspozitë organizohet në bashkëpunim me IP „Muzetë dhe galeritë“ e Podgoricës.

Fotografia e Qki Malesia Kic Malesija
error: Të drejtat e rezervuara !!