Gjukanoviq: Kemi pasur tolerancë të tepërt për Kishën në Rumi

0

Presidenti i Malit të Zi Millo Gjukanoviq tha se në rastin e kishës në Rumi dhe pagëzimores në Prevllak, është treguar tolerancë e tepërt, por që në të ardhmen nuk do të jetë kështu.

Sistemi ligjor, siç tha Gjukanoviq, do të duhet të respektohet.

Çdo proces i paligjshme do të jetë, herët a vonë, subjekt i hetimi të shtetit serioz të sundimit të ligjit , tha Gjukanoviq sonte në emisonin “Živa istina”./Malësia.ME/

error: Të drejtat e rezervuara !!