Ja si do të duket kopshti i ri në Ulqin

0

Konkursi për projektin ideor të çerdhes në Ulqin ka përfunduar dhe si fitues është shpallur projekti i grupit të projektuesve Ivan Joviqeviq, Dushan Gjuroviq, dhe Mina Gutoviq.

Çerdhja në fjalë do të ndërtohet në Fushën e Ulqinit dhe do të kushtojë rreth 850.000 euro, kredi e Bankës për zhvillim të Këshillit të Evropës, kurse konkursi është shpallur nga Ministria e arsimit. Sipas planit, kjo çerdhje do të jetë në gjendje të akomodojë deri në 124 fëmijë./TvTeuta/Malësia.ME/

.
.
.
error: Të drejtat e rezervuara !!