Çmimet e derivateve mbetën të njëjta

0

Çmimet e të gjitha llojeve të karburanteve në Mal të Zi do të mbesin të njëjta edhe gjatë 15 ditëve të ardhshme, është kumtuar nga Ministria e Ekonomisë.

Çmimet e Euro super 95 dhe 98 gjatë 15 ditëve të ardhshme do të jenë 1,37 , respektivisht 1,41 euro për litër. Edhe çmimi i Euro dizelit mbetet i njëjtë dhe gjatë 15 ditëve të ardhshme do të kushtojë 1,25 euro për litër.

error: Të drejtat e rezervuara !!