Tjetër Film në QKI Malësia: ”Pse më don” Filmi Komedi nga Ulqini

0

Pas suksesit te filmit “2 gisht mjalt” ne Tuz vjen nje tjeter film shqiptar dhe ata me produksion vendas pikerisht nga Ulqini.

FILMI KOMEDI “Pse me don” do te jepet ne QKI “Malesia” ne Tuz 
E shtune, 18 maj 2019 me fillim ne ora 21 
hyrja 2 euro

Sa here kemi komentuar “problemet”e cifteve moderne me karaktere te ndryshem? Ngjarje plot intriga dhe mosmarrëveshje që në fakt rëndom ndodhin në provincat e mbarë Ballkanit, por këtë herë janë të ngjyrosura me dialektin dhe karakterin kulturor të zonës. I sjellim për ju me një humor që thumbon dhe që, mbi të gjitha, pasqyron realietin e përditshmes sonë.

QKI Malësia

Fotografia e Qki Malesia Kic Malesija
error: Të drejtat e rezervuara !!