Komuna e Tuzit, instalon ndriçimin publik te Muzeu i Dedë Gjo Lulit dhe në fshatin Bardhaj

0

Komuna e Tuzit ka instaluar ndriçimin publik te Shtëpia Muze e Dedë Gjo Lulit dhe në komplet fshatin Bardhaj, njoftoi kryetari i komunës, Nik Gjeloshaj.

Të nderuar qytetarë,

Vazhdojmë me realizimin e projekteve në çdo fushë dhe në çdo zonë të Malësisë.Me këtë rast dëshiroj të Ju njofoj që është realizuar NDRIÇIMI i Muzeut të Dedë Gjo’ Lulit dhe në fshatin Bardhaj!

Ne këtë premtim e kemi pohuar ditën e inagurimit të Bustit të heroit kombëtar, verën e kaluar!

Vazhdojmë me projekte tjera, ky është fillimi!

Malësia po ndyshon!

Nik Gjeloshaj

error: Të drejtat e rezervuara !!