Njoftim: Trajnim nga ekspertë për përsonat të cilët përdorin mjete për mbrojtjen e bimëve

0

Njoftim për opinion

Komuna e Tuzit, sektori për bujqësi në bashkëpunim me Ministrinë e Bujqësisë, drejtoria e sigurisë së ushqimit dhe shërbimi këshillues në prodhimin e bimëve, me datën 17.05.2019(e premte) në ora 09.00, në sallën e Kuvendit, organizon:

Trajnim nga ekspertë për përsonat të cilët përdorin mjete për mbrojtjen e bimëve

-Qëllimi i këtij trajnimi është marrja e liçencës me të cilën prodhuesit do të mund të blejnë mjetet për mbrojtjen e bimëve.

Ju mirëpresim,
Sekretariati për punë, bujqësi dhe mirëqenie sociale

Me respekt,
Ismeta Gjoka

error: Të drejtat e rezervuara !!