Nxënësit e shkollës fillore “Dacaj” nga Rozhaja vizit në Tuz

0

Sot komunën e Tuzit e vizituan nxënësit e shkollës fillore “Dacaj” nga Rozhaja, së bashku me drejtorin e kësaj shkolle z. Haxhi Lajçi me kolegë.

Ata u pritën nga nënkryetari i komunës së Tuzit, z.Ivan Ivanaj i cili i falenderoi për vizitën dhe interesimin për komunën tonë.

Poashtu gjatë ditës vizituan edhe SHF ”28 nëntori” në Dinoshë./Malësia.ME/

Fotografia e Opština Tuzi - Komuna e Tuzit
Fotografia e Ju oš "29 Novembar" Dinoša/ IP SHF "29 Nëntori" Dinoshë
Fotografia e Ju oš "29 Novembar" Dinoša/ IP SHF "29 Nëntori" Dinoshë
error: Të drejtat e rezervuara !!