Apel për ndihmë për shërimin e të riut nga Ulqini

0

Djaloshi 20 vjeçar nga Ulqini Emro Abazoviq, i cili vuan nga një sëmundje e rëndë, ka nevojë që mjekimin ta kërkojë në një spital të specializuar në Gjermani.

Mjetet e nevojshme për vazhdimin e mjekimit janë të papërballueshme për familjen, prandaj për këtë nevojitet ndihma e gjithë njerëzve të mirë.

Ata që kanë mundësi të ndihmojnë këtë mund ta bëjnë nëpërmjet xhiro llogarisë 530-0200100089563-32 në Bankën NLB në emër të Noemi Abazoviq ose permes Gofundme duke klikuar ne linkun i cili gjindet më poshtë.

Per Emron 200 mije euro. Aksioni vazhdon deri ne shumen totale. Ndihmo edhe ti!

Se humaniteti eshte verrtet I madh tek populli po deshmohet edhe gjate ketyre diteve, kur pothuajse I tere Ulqini eshte ne kembe per te ndihmuar bashkeqytetarin tone 20 vjecare Emro Abazoviq I cili gjendet ne spitalin e specializuar ne Gjermani duke u mjekuar nga semundja e rende dhe agresive.

Gjate dites se sotme perseri te gjitha akcionet e ndermarra nga individet, afaristet dhe institucionet ishin mjaft te suksesshme. Shuma e grumbulluar deri me tani eshte rreth 200 mije euro.

Poashtu gjate kohes se xhumase ne te gjitha xhamiat ne Mal te Zi ishin te vendosura kutijat per ndihme nga xhematlite, kurse Emron po e ndihmojne edhe  humanistet e njohur shqiptare Elvis Naci dhe Halil Kastrati.

Populli I Ulqini, por edhe me gjere, po vazhdojne te beje grumbullimin e mjeteve dhe apelohet qe te ndihmojme sa me shume deri ne realizimin e grumbullimit te mjeteve te nevojshme, shumes prej 450 mije euro.

Familjaret krahas apelit per ndihme, gjithnje falenderojne te gjithe njerezit e vullnetit te mire qe po kontribuojne ne procesin e sherimit te djalit te tyre te vetem, Emros.

Një euro dhe një lutje për ta shpëtuar Emron!

Xhiro llogaria 530-0200100089563-32 në Bankën NLB në emër të Noemi Abazović ose permes Gofundme duke klikuar ne linkun me poshte.

https://www.gofundme.com/f/per-sherimin-e-emros?utm_source=facebook&fbclid=IwAR1nxA1aR8Qg-isdZTkgyQNNknq0jsC0NPGjDDM0GiQLfBIpwAt81hAgHikSHARE.

error: Të drejtat e rezervuara !!