Sonte, në QKI “Malësia”: Ekspozita e pikturave të Gjelosh Gjokaj dhe Koncerti i Inva Mula

0

Sonte, në QKI “Malësia” në Tuz, Fondacioni “Gjelosh Gjokaj” do të organizoj mbrëmjen artistike të quajtuar “Ngjarje dekadash” ku do të ketë dy aktivitete: 

1.Ekspozitë e pikturave dhe grafikave të Gjelosh Gjokaj me fillim në ora 20.

2. Koncert i divës shqiptare sopranos Inva Mula, nën përcjelljen e maestro Genc Tukiçi në piano. Koncerti fillon në ora 21.

Mbeshtetes i ketij aktiviteti eshte Komuna e Tuzit

error: Të drejtat e rezervuara !!