Dukaj: Kopshti në Tuz me standardet më të larta (Video)

0

Në TV Boin ishte i ftuar drejtori gjeneral në drejtorin e arsimit të popujve pakicë pranë Ministrisë së Arsimit, z.Marash Dukaj i cili diskutoi mbi kopshtin e sapo hapur në Komunën e Tuzit.

Dukaj theksoi se kopshti i ri në Tuz është një ndër kopshtet me standardet më të larta jo vetë në Mal të Zi por edhe në Rajon.

Interesimi është shumë i madh dhe deri tani janë regjistruar mbi 200 fëmijë, tha mes tjerash Dukaj.

error: Të drejtat e rezervuara !!