Nënkryetari i Kuvendit, Genci Nimanbegu priti ambasadorin e ri të Kosovës

0

Nënkryetari i Kuvendit të Malit të Zi, Genci Nimanbegu priti sot në takim Ylber Hysën, Ambasadorin e posaemruar të Republikës së Kosovës në Mal të Zi, raporton malësia.me.

Kënaqësi të pranoj dhe në një atmosfer miqësore dhe pune të diskutojmë mbi mardhënijet ndërmjet dy shteteve dhe institucioneve që përfaqësojmë.
Për Ambasadorin Hysa dyert tona do të jenë të hapura për bashkëpunim në çdo lëmi nga interesi i përbashkët, u shprehë Nimanbegu.

Nimanbegu theksoi se infrastruktura rrugore është shansë për investime si parakusht i zhvillimit ekonomikë të zonave përreth të të dy shteteve fqinje dhe miqësore.

“Kosova i çmon shumë mardhënijet e mira që ka me Malin e Zi dhe ashtu do të jetë edhe në të ardhmen” – u shprehë ambasadori Hysa. /Malësia.ME/

Fotografia e Genci Nimanbegu
error: Të drejtat e rezervuara !!