Vujanoviq-Matarella: Së shpejti ratifikimi në parlamentin italian

0

Italia është një nga investitorët kryesorë në Mal të Zi dhe partneriteti strategjik mes dy vendeve ka përmbushur të gjitha pritjet dhe paraqetë një platformë të shkëlqyer për forcimin e mëtejshëm të marrëdhënieve dhe bashkëpunimit, vlerësuan presidentët e të dy vendeve, Filip Vujanoviq dhe Sergjo Matarella.

Matarella ka thënë se pret që Parlamenti italian së shpejti do të përfundojë procesin e ratifikimit të anëtarësimit të Malit të Zi në NATO.

Vujanoviq qëndroi sot për vizitë zyrtare në Itali me ftesën e presidentit të atjeshëm, Sergjo Matarella./Malësia.ME/

error: Të drejtat e rezervuara !!