Sot pritet zgjedhja e Nik Gjeloshaj për Kryetar të Komunës

0

Sot Kuvendi i Komunës së Tuzit mbanë seancën e dytë në përbërje e re, në të cilën do të bëhet emërimi i Kryetarit të Komunës.

Kandidatë për Kryetar të Komunës, Forumi Shqiptar ka propozuar Nik Gjeloshaj nga Alternativa Shqiptare.

Ditën e enjte është mbajtur seanca konstituive ku është bërë verifikimi i mandateve të këshilltarëve dhe është zgjedhur Kryetari i Kuvendit, Fadil Kajoshaj nga Unioni Demokratik i Shqiptarëve.

error: Të drejtat e rezervuara !!