Faik Nika për Zërin e Amerikës: Shqetësimi kryesor emigrimi i shqiptarve (Video)

0

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi vlerësohet ndër institucionet më të rëndësishme për komunitetin shqiptar në këtë vend. I themeluar 10 vjet më parë, kjo organizatë është përqendruar në mbrojtjen dhe zhvillimin e kulturës, arsimit dhe të gjuhës së popullatës shqiptar në Malin e Zi. Në një intervistë për Zërin e Amerikës, kryetari i Këshillit, zoti Faik Nika, vë në dukje sfidat e këtij institucioni në misionin e tij.

error: Të drejtat e rezervuara !!