Nxënësit e shkollave të mesme nga Tuzi dhe Podgorica xhiruan filmin ”Për mendje të hapur” (Video)

0

Disa nxënës të shkollave të mesme ”Sllobodan Skeroviq” nga Podgorica dhe Gjimanazi 25 maj Tuz, kanë xhiruar një film të shkurtër me titull ”Për mendje të hapur”.

Filmi u realizua nga OJQ 35mm nga Podgorica, me mbështetjen e Këshillit të Evropës dhe Fondacionit të Rinisë Evropiane në kuadër të projektit ” Podgoricë, pa urrejtje ”.

error: Të drejtat e rezervuara !!