Sonte në QKI ”Malësia” Ekspozita fotografike “Colours of Albania”

0

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Mal të Zi në bashkëpunim me QKI “Malësia” në Tuz organizon ekspozitën fotografike “Colours of Albania”.

Ekspozita do të hapet të hënën me 24.06.2019 me fillim në ora 20, dhe do ta hap i shkëlqesia e tij ambasadori i RSH z.Ridi Kurtezi.

Ju mirëpresim.

QKI ”Malesia”

Fotografia e Qki Malesia Kic Malesijaerror: Të drejtat e rezervuara !!