LDnëMZ i bashkangjitet koalicionit PD-UDSH

0

Lidhja Demokratike në Mal të Zi iu bashkangjitë koalicionit parazgjedhor të përbërë nga Partia Demokratike dhe Unionit Demokratik të Shqiptarëve.

Marrëveshja u nënshkrua sot në Ulqin nga liderët e këtyre partive Saubih Mehmeti (LDnëMZ), Fatmir Gjeka (PD) dhe Mehmed Zenka (UDSH).

LD në MZ është partia e parë politike e Shqiptarëve në Mal të Zi dhe është pjesë e koalicionit qeverisës në Komunën e Ulqinit me një këshilltarë.

error: Të drejtat e rezervuara !!