Sot në Bardhaj të Hotit zbulohet shtatorja e heroit Dedë Gjon Luli

0

Të dielën, më 25 gusht 2019, duke filluar nga ora 13:00, në ambientet e Shtëpisë Muze të Dedë Gjon Lulit, në Bardhaj të Hotit, do të bëhet zbulimi i shtatores së heroit tonë Dedë Gjon Luli, si dhe përurimi i punimeve më të reja në kuadër të projektit për kompletimin e këtij objekti me shumë rëndësi.

error: Të drejtat e rezervuara !!