U bë zbulimi i shtatores së Dedë Gjon Lulit, në Hot të Malësisë (Video)

0

Në fshatin Bardhaj, në Hot të Malësisë, të dielën u bë zbulimi i shtatores së heroit kombëtar Dedë Gjon Lulit. Përurimi i figurës historike u zhvillua në Shtëpinë Muze të Dedë Gjon Lulit, ku morën pjesë qytetarë nga të gjitha trevat ku jetojnë shqiptarët në Mal të Zi dhe rajon.

Korrespondenti i Zërit të Amerikës Ali Salaj përgatiti kronikën.


error: Të drejtat e rezervuara !!