Kuvendi i MZ: Tuzi komunë e pavarur

2

Kuvendi i Malit të Zi sot votoi ndryshimin e ligjit për organizim territorial të Malit të Zi me të cilin Tuzi do të jetë Komunë e pavarur me të drejta të plota.

Me ndryshimet e ligjit po ashtu parashihet formimi i Këshllit organizativ, në mënyrë që komuna e re të funksionojë pa probleme. Detyrë e këtij këshilli do të jetë edhe organizimi i marrëdhëneve me komunat e tjera, kufizimi territorial dhe ndarja e pasurisë.

Anton-GjokajAutor:Anton Gjokaj

  • MagSasha Markovich

    Hi

  • MagSasha Markovich

    Postovana/i! Uskoro ce ljeto. A mi cemo na zasluzeni godisnji odmor. Vasa djeca isto tako. Ja cu ovog ljeta da budem u Podgorici. Ja cu da ucim engleski, pjevacu himne, svirati klavir i ic na bogosluzenja. U Podgorici sa LDS- ovcima. Hvala, vas Sasa Markovic, prof i korepetitor

error: Të drejtat e rezervuara !!