Koha po e dëshmon se komuna e pavarur ishte vendim historik për Malesinë!

0

Të nderuar miq,

Në këtë datë, pra me 27 prill të vitit 2017, në Palamentin e Malit të Zi u votua ndyshim/plotësimi i ligjit për organizim teritorial, që Tuzin e definon si komunë të pavarur, me kopetenca të plota.

Kisha rikujtuar opinionin, që Tuzi është komuna e parë në Mal të Zi, e pavarësuar pa referendum, e që ishte kërkesë e prezentuar në nëntor të vitit 2015, në kohën kur isha deputet i ASH-së në Parlamentin e Malit të Zi.

Koha po e dëshmon se komuna e pavarur ishte vendim historik për Malesinë!
Ndërsa me 3 mars u vendosën themelet e ruajtjes së identitetit dhe zhvillimit socio-ekonomik!

#shqiptaretevendosur🇦🇱
#forumishqiptar 🇦🇱

Sinqerisht,
NGJ

error: Të drejtat e rezervuara !!