Ndryshimi i Ligjit mbi rendin dhe qetësin publike nuk fitoi shumicën në Kuvend

0

Propozimi për ndryshime e Ligjit mbi rendin dhe qetësinë publike i inicurë nga deputeti i ”Shqiptarve të Vendosur” Genci Nimanbegu nuk fitoi mbështetje nga shumica e deputetëve në Parlamentin e Malit të Zi.

Për ndryshimin e ligjit votua 40 deputetë dhe nuk fitoi shumicën e mjaftueshme të 41 deputetëve. Kundër votoi deputeti i koalicionit qeverisës Andrija Popoviq (LP), si dhe deputetë opozitarë të Partisë Social Demokratike (SDP) dhe deputeti i pavarur Negjelko Rudoviq.

error: Të drejtat e rezervuara !!