“Arena Kombëtare” në Tiranë pranë përfundimit (Video)

0

“Arena Kombëtare” e futbollit në Tiranë është shumë pranë përfundimit.

Impanti i ri do të inagurohet në muajin shtator, teksa ky stadium do të mbajë 23 mijë spektatorë.Stadiumi deri më tani kanë përfunduar mbi 85 përqind e punimve ku tashmë kanë mbetur për t’u vendosur stolat dhe fusha, raportojnë mediat shqiptare.

error: Të drejtat e rezervuara !!