KKSH dhuroi libra dhe lektyra Shkollës Fillore dhe Gjimnazit në Tuz

0

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi në krye kryetarin e Këshillit z. Faik Nika dhuruan dje libra dhe lektyra për SHF ”Mahmut Lekiq” dhe Gjimnazin ”25 maji” në Tuz.

Drejtoresha e Gjimnazit ”25 maji” Miliana Daboviq falenderoi për donacionin në fjalë dhe theksoi, që është hera e dytë gjatë mandatit të saj që KKSH bën donacion me numër të konsiderueshëm të librave dhe lektyrave.

Kryetari i KKSH-s, Faik Nika theksoi se dëshira e mirë e Këshillit është që Shkolla, dy nxënësave të gjeneratës tju bëjë dhuratë nga një libër nga kontigjenti i librave qe sollën sot.

Fotografia e JU OŠ   „Mahmut Lekić"/ IP SHF "Mahmut Lekiq"
Fotografia e JU OŠ   „Mahmut Lekić"/ IP SHF "Mahmut Lekiq"
Fotografia e JU Gimnazija "25. maj" Tuzi
Fotografia e JU Gimnazija "25. maj" Tuzi
error: Të drejtat e rezervuara !!