Qeveria jep miratimin Komunës së Ulqinit për shitjen e pyllit të pishave

0

Qeveria i ka dhënë miratimin Komunës së Ulqinit për të shitur tetë mijë metra katrorë tokë në pyllin e pishave për 3.5 milion €.

Më herët, kundër këtij qëllimi protestuan qytetarët e Ulqinit, duke thënë se bëhet fjalë për park dhe oaz të gjelbërt, që tani po shitet si tokë ndërtimore për rreth 440 euro për metër katror.

error: Të drejtat e rezervuara !!