Gjukanoviq dërgoi Kuvendit propozimin për shkarkimin e Konjeviq

Kryeministri Milo Gjukanoviq ka dorëzuar sot propozimin Parlamentit të Malit të Zi për shkarkimin e antarit të Qeverisë dhe ministër i Punëve të Brendshme Rashko Konjeviq.

Konjeviq pasi që Qeveria e Malit të zi në seancën e Kuvendit me 27 janar, fitoi besimin, ai drejtoi Kryeministrit iniciativën për shkarkimin nga kjo detyrë.

Lideri i Malit të Zi Pozitiv Darko Pajoviq, ka deklaruar se do ta përkrah shkarkimin e Rashko Konjeviq nga posti i ministrit të punëve të mrendshme, pasi këtë e ka këkuar ai vetë.Sa i përket kryetarit të Kuvendit Ranko Krivokapiq dhe shkarkimit eventual të tij, Pajoviq tha se për këtë akoma nuk është diskutuar me asnjë palë./Malësia.ME/

Shperndaje