Dukoviq bartësi i listës së DPS?

Siç mësojmë jo-zyrtarisht deputeti i Partis Demokratike të Socialistëve (DPS), Halil Dukoviq do të jetë bartësi i listës së kësaj parti në zgjedhjet për Kuvendin Komunal të Tuzit me 3 mars.

Dukoviq ishte bartësi i listës së kësaj parti edhe në zgjedhjet lokale në vitin 2014 dhe 2017.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!