Me 8 mars në Tuz, mbledhja e radhës e Unionit të bashkive shqiptare

Me datën 8 mars 2020, komuna e Tuzit do të mirëpresë “Unionin e Bashkive Shqiptare në Rajon” në Edicionin e parë të Forumit të Gruas Shqiptare në Rajon.

Njoftimi nga “Unionin e Bashkive Shqiptare në Rajon”:

Komuna e Tuzit do të mirëpresë “Unionin e Bashkive Shqiptare në Rajon” në datën 8 mars 2020, me Edicionin e Parë të Forumit të Gruas Shqiptare në Rajon” dhe një sërë aktivitete kulturore në formate të ndryshme me vlera të spikatura të Trashgimisë Kulturore Shqiptare dhe krijimtarisë bashkohore🤝🇦🇱🇽🇰🇲🇪🇲🇰
Ky aktivitet, do të gëzojë mbështetje të veçantë nga Kryetari i Komunës së Tuzit z. Nik Gjeloshaj.
Na priftë e mbara

Fotografia e Unioni i Bashkive
Shperndaje