Nga mesnata, të gjitha llojet e derivateve më shtrenjtë prej 3 deri në 4 cent

Nga mesnata, të gjitha llojet e karburanteve do të rriten nga tre deri në katër cent, njoftoi Ministria e Investimeve Kapitale.

Çmimi i Eurosuper 95 do të kushtoj 1 euro e 27 cent ndërsa Eurosuper 98 do të kushtoj 1 euro e 3 cent. Eurodiesel do të rritet për tre cent dhe do të kushtoj 1 euro e 13 cent. 

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!