Familja Gjolaj nga Gjermania, 25.000 € për Malësi

Bashkëvendësit tonë, familja Gjolaj, me banim në Gjermani, ndihmuan komunën e Tuzit me 25.000 euro, në përballje të banorëve me nevojat e përditshme në këto momente të vështira.

Falënderojmë familjen Gjolaj, për donacionin human dhe zemërgjersinë e treguar ndaj bashkëvendësve në vendlindje.

Komuna e Tuzit

Shperndaje